Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 09. 2024. 14:24 >> 14:24
Čitaj mi:

predstavljen kao novi trener partizana

Milošević: Došao sam da pomognem Partizanu

Novi trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je danas da se vratio da pomogne klubu koji je u teškoj situaciji, da moraju mnoge stvari da se poprave, a kao najveću šansu za trofej vidi Kup Srbije.

"Mi smo u jako teškom momentu, institucionalno, finansijski, rezultatski. Prije mjesec dana nisam ni razmišljao o ovoj soluciji, s obzirom da je Stanojević došao u junu, mislili smo da će to trajati par godina, da ćemo imati mir i stabilnost, ali fudbal je nepredvidiv. Pristao sam da se vratim jer mislim da Partizanu treba pomoć i vjerujem da mogu da pomognem, to je osnovni motiv. Situacija je teška, ali da nije, ja ne bih bio ovdje", rekao je Milošević na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

Milošević je danas predstavljen kao novi trener Partizana, u drugom mandatu, nakon što je 2019. godine napustio Humsku. On je na klupi zamijenio Aleksandra Stanojevića, koji je podnio ostavku posle niza loših rezultata i poraza u derbiju 0:4.

"Malo vremena ima, prvenstvo je u toku, moraćemo dosta stvari u hodu da rješavamo. Moj posao je da se bavim strukom, 11. oktobra je Skupština pa će tada biti poznato sve oko upravljanja klubom", dodao je nekadašnji golgeter Partizana.

Posle 10 kola u Super ligi Partizan je šesti na tabeli sa 14 bodova, 11 manje od vodeće Crvene zvezde, ali i utakmicom manje od rivala.

Upitan o borbi za titulu, Milošević je rekao: "Neću ni da gledam tabelu do februara, a kamoli da razmišljam o tome".

Posljednji trofej Partizan je osvojio 2019. godine, kada je ekipa predvođena Miloševićem osvojila Kup.

"To je naša jedina realna šansa. Sigurno da ćemo probati, ali ne mogu da garantujem ništa", dodao je Milošević.

Govoreći o prvim zadacima, on je rekao da će morati da se riješi defanzivni aspekt, ali i psihologija igrača. Dodao je da ekipa ima prostora da napreduje i indivudalno i da će od stranih igrača pokušati da izvuče više.

Milošević je rekao da će na osnovu iskustva prethodnika biti oprezniji, ali da će prva slika njegovog rada moći da se vidi tek za nekoliko mjeseci, u decembru.

Direktor Partizana Ivica Iliev zahvalio je Stanojeviću na radu i rekao da je Milošević bio njegov izbor.

"Ljudi su me pitali ko će biti trener, a odgovarao sam im pitanjem - a sa kim je Partizan igrao najljepši fudbal? Nijedan odgovor nisam dobio a da nije sadržao ime Save Miloševića", rekao je Iliev.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније