Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

30. 09. 2024. 08:25 >> 08:29

teško podnio poraz

Fernandeš: Iznevjerio sam saigrače

Kapiten Mančester junajteda Bruno Fernandeš rekao je juče posle meča da je iznevjerio saigrače, pošto je dobio crveni karton na meču protiv Totenhema u šestom kolu Premijer lige.

Mančester junajted je poražen na Old trafordu od Totenhema 3:0 u šestom kolu Premijer lige. Fernandeš je na ovoj utakmici dobio crveni karton u 42. minutu.

"Iznevjerio sam saigrače, jer su ostali sa igračem manje. Cijenim sve što rade na terenu, bilo im je teško. Nismo dobro počeli utakmicu, kada je 11 na 11, rezultat u njihovu korist, a onda je bila situacija sa crvenim kartonom", rekao je Fernandeš i dodao:

"Bili su dobri, trudili su se. Primili smo još dva gola, ali bilo je teško pokriti sav prostor. Mnogo dobrih stvari možemo iz ovoga izvući, ponosan sam na njih".

Mančester junajted se trenutno nalazi na 12. mjestu na tabeli Premijer lige sa sedam bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније