Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N. N.

30. 09. 2024. 17:35 >> 17:35
Čitaj mi:

UGOVOR NA JOŠ ČETIRI GODINE

"Millennium run" 9. i 10. novembra u Podgorici

"Millenium run", koja je u prethodne tri godine preuzela primat kada su ulične trke u Podgorici u pitanju, održavaće se makar do 2027. godine.

Sljedeća manifestacija je 9. i 10. novembra na ulicama Glavnog grada.

"Sa zadovoljstvom objavljujemo da je 'Multisport akademija Mayer' kao jedina prijavljena sportska organizacija na Konkursu za izbor za organizatora međunarodnog maratona na period od četiri godine, sa urednom i u roku dostavljenom dokumentacijom, dobila povjerenje Glavnog grada da na ulicama našeg grada organizuje ovu manifestaciju", saopšteno je iz Sekretarijata za sport.

U Glavnom gradu su ubijeđeni da će trka "rasti".

"S obzirom na iskustva od prethodne tri godine, pozitivne utiske učesnika, posebno naših brojnih gostiju iz svih krajeva svijeta, očekujemo napredak u svakom aspektu (masovnost, učešće predstavnika sve više zemalja, dodatnu promociju sportskih i turističkih potencijala Podgorice...) i u narednom periodu i da se do 2027. godine ova manifestacija profiliše u jednu od najboljih i najmasovnijih u ovom dijelu Evrope", piše u saopštenju.

"Millennium run 2024" je zakazan za 10. novembar, prijave za sve trke su otvorene putem sajta www.podgorica.run, na kojem su i sve informacije o ovom događaju.

Kao i prethodnih godina na sam dan trke, ali i dan ranije za kada je zakazana Dječja trka na našem mostu Milenijum, biće brojnih iznenađenja za sve generacije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније