Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

21. 08. 2024. 08:26 >> 12:06

pretkvalifikacije za SP

Pašić pred Mozambik: Radi se o ekipi koja igra atipičnu košarku

Košarkašice Crne Gore, nakon ubjedljive pobjede protiv Novog Zelanda u Meksiku na startu pretkvalifikacija za odlazaka na Svjetsko prvenstvo, večeras se okreću narednom rivalu - ekipi Mozambika.

Reprezentativka Crne Gore Jovana Pašić je ponosna nakon pobjede nad Novim Zelandom. 

" Zaista sam prezadovoljna i preponosna pobjedom protiv Novog Zelanda, jer je to prva zvanična interkontinentalna utakmica za našu reprezentaciju, koja je u podmlađenom sastavu. Zbog toga smo zaista srećni i sigurno da će taj trijumf značiti mnogo, a posebno mlađim igračicama. Pored toga ta pobjeda značila je i da dobijemo više samopouzdanja za ovaj turnir, iako još ne poznajemo baš najbolje druge dvije ekipe. Ali, sigurno da je startni trijumf dao vjetar u leđa i učinio da vjerujemo više u sebe", kazala je Pašić.

Mozambik je na premijeri poražen od domaćina, selekcije Meksika 71:65. Naše košarkašice su fokusirane maksimalno pred večerašnji duel. 

"Imali smo priliku nakon naše utakmice protiv Novog Zelanda da posmatramo Mozambik u utakmici protiv Meksika. Radi se o fizički jakoj i brzoj ekipi, koja igra totalno atipičnu košarku, skroz različito od onoga na šta smo navikle. Ali, dan odmora dobro je došao da se pogleda skauting i spremimo za taj meč koji može mnogo da nam donese",  istakla je Novljanka.

Meč se igra večeras od 1.30h poslije ponoći. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније