Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

21. 08. 2024. 09:12 >> 09:20

stigao u njujork

Đoković trenira zajedno sa Del Potrom pred početak US Opena

Najbolji srpski teniser Novak Đoković treniraće sa Argentincem Huanom Martinom Del Potrom pred početak US Opena. To su zvanično saopštili organizatori posljednjeg grend slem turnira u sezoni.

Oni će danas odraditi zajednički trening na stadionu “Artur Eš”

"Ovo će biti veoma posebno. Hvala Ju-Es openu i Novaku", napisao je Del Potro na društvenoj mreži najavljujući trening sa nekadašnjim rivalom.

Đoković i Del Potro su odigrali 20 međusobnih duela, a najbolji teniser svih vremena je 16 puta bio bolji. Posljednji zvaničan meč odigrali su u četvrtfinalu mastersa u Rimu 2019. godine.

US open počinje 26. avgustaa i igra se do 8. speptembra.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније