Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

21. 08. 2024. 16:34 >> 16:33

NAKON 15 GODINA

Nojer završio reprezentativnu karijeru

Legendarni golman Njemačke i Bajerna Manuel Nojer nakon 15 godina se oprostio od nacionalnog tima.

Nojer je posljednji član reprezentacije koji je 2014. godine osvojio titulu na Mundijalu u Brazilu.

”Svi koji me poznaju znaju da ovo nije bila laka odluka za mene. Fizički se osjećam veoma dobro i mogao bih da igram na Svjetskom prvenstvu 2026. u SAD, Kanadi i Meksiku. Ali, u isto vrijeme, ubijeđen sam da je ovo pravi momenat da se povučem i u potpunosti posvetim Bajernu u Budućnosti. U reprezentaciji sam proveo sjajne momente koji su me oblikovali i na koje sam ponosan”, napisao je Nojer na društvenim mrežama.

Nojer koji je kao kapiten predvodio "elf" na 61 utakmici. Odigrao je ukupno 117 utakmica za državni tim.

”Pobjeda na Svjetskom prvenstvu 2014. ali i sjajna atmosfera na Evropskom prvenstvu kod kuće ove godine su najljepši momenti, na kojima sa izuzetno zahvalan. Bila je velika čast biti kapiten tima. Uvijek sam volio da oblačim dres reprezentacije Njemačke”, zaključio je legendarni golman.

Nojer sa Bajernom ima ugovor do kraja naredne sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније