Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

21. 08. 2024. 21:03 >> 21:02

Marsej prodao najviše sezonskih ulaznica u istoriji

Fudbalski klub Olimpik iz Marseja saopštio je da je prodao najviše sezonskih ulaznica u istoriji.

Klub se posebno zahvalio navijačima na nesvakidašnjoj podršci, od 49 hiljada sezonskih ulaznica.

"Ove sezone, koja će biti sezona 125. godišnjice kluba, imamo 49.000 pretplatnika koji dolaze na svaki sastanak u "plavo-bijelom vulkanu" da podrže, ohrabre, pjevaju i vibriraju u ritmu utakmica koje igraju izabranici Roberta De Zerbija. Nikad u 125-godišnjoj istoriji Olimpik nije imao toliko pretplatnika. Iz tog razloga, htjeli smo da vam ovim putem zahvalimo", navodi se u klupskoj objavi.

Marsej, prvak Evrope iz 1993. godine, treći je klub u Francuskoj po broju titula prvaka države. Ima ih devet, jednu manje od Sent Etjena i tri od Pari Sen Žermena.

Klub je prošle sezone bio osmi i neće igrati u evropskim takmičenjima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније