Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

17. 08. 2024. 21:27 >> 21:27

EVROPSKO PRVENSTVO

Kadetkinje ubjedljivo poražene od Finske

Ženska kadetska košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 97:54 u okviru 2.kola D grupe na Evropskom prvenstvu u Miškolcu. Naše košarkašice, nakon poraza od Slovenije, poražene su i od Finske, koja je bila ubjedljiva, pa će u posljednjem kolu upravo protiv Slovenije igrati za prvo mjesto u grupi.

Crna Gora je na startu povela 4:3, Finska brzo preokrenula, a već u 8.minutu imala 16:8, da bio na kraju prve dionice bilo 19:9. Imala je naša reprezentacija dosta problema sa realizacijom, Finska je u prvih četiri minuta druge dionice stigla do +16 (27:11), a u 19.minutu nakon poena Pasanen i +20 (39:19).

Razlika u kvalitetu bila je evidentna, pa je u nastavku sve bilo stvar rutine, pa je Finska bez problema došla do ubjedljivog trijumfa.

U našoj selekciji samo su dvije igračice bile dvocifrene – Milena Vujović sa 15 i Maša Praščević sa 10, uz 6 skokova, 3 ukradene lotpe i 2 asistencije. U strijelce su se upisale još Marija Sekulović 9, uz 8 skokova, Vanja Kaluđerović 8, Nađa Dubljević 5, Mia Bajo 4, Milena Bijelović 2, Sara Šekularac 1.

Crna Gora će sjutra (20.30h) igrati protiv Belgije posljednji meč grupne faze.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније