Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V. [ KK Podgorica ]

28. 06. 2024. 17:16 >> 17:52

ČETVRTO POJAČANJE OVOG LJETA

Mihailo Mušikić novi igrač Podgorice

Košarkaški klub Podgorica uveliko radi na sklapanju mozaika za narednu sezonu, a rješenje na poziciji centra je Mihailo Mušikić.

"Veoma sam zadovaljan dolaskom u Podgoricu. Motivisan sam i spreman da radim sa ekipom. Nadam se da ćemo uspjeti da ostvarimo sve ciljeve koji budu zacrtani za narednu sezonu" kazao je za klupski sajt nakon potpisivanja ugovora Mušikić.

Mladi Kraljevčanin ponikao je u ekipi Sloge, a onda je tokom ljeta 2017.godine stigao u Megu, gdje je nastupao za kadete i juniore. Igrao je za juniore Mege u ABA ligi, sa kojima je 2021.godine bio šampion regionalnog takmičenja, igrao je za OKK Beograd, a u sezonama 2021/2022 i 2022/2023 nosio je dres Mege.

Posljednju sezonu proveo je u ekipi Slobode iz Užica.

U Prvoj ligi Srbije imao je prosjek 11.1 poena i 5.3 skokova.

Mušikić je igrao za reprezentaciju Srbije na Evropskim prvenstvima za igrače do 16 i 20 godina, kao i na šampionatu svijeta do 19 godina.

Prije dvije godine sa mladom reprezentacijom Srbije osvojio je zlato na B prvenstvu Evrope u Tbilisiju.

Prije Mušikića, Podgorica je potpisala Pavla Đurišića, Balšu Živanovića i Vasilija Milovića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније