Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

02. 06. 2024. 22:06 >> 10:18
Čitaj mi:

SAVLADALI BUDUĆNOST

Druga kruna za KK Podgoricu - nakon juniora, šampioni i kadeti

Nakon juniora, i kadeti Podgorice su postali prvaci Crne Gore u košarci, jer su u sjajnom finalu savladali Budućnost Voli 88:78.

Nakon izjednačene tri četvrtine, Podgorica je pitanje pobjednika riješila u posljednjoj dionici, kada je imala i plus 14 (78:64).

U pobjedničkom timu je blistao Krnić sa 24 poena, šest skokova i tri ukradene lopte, a odlično su ga pratili Bulajić sa 20 koševa i sedam uhvaćenih lopti i Globarević sa 19 poena i 11 skokova. U poraženom timu dabl-dabl učinak je imao Brajović (22 p, 10 sk).

Treće mjesto osvojio je Mornara, koji je u meču za bronzu savladao Junior 95:79. Komnenović je pogodio sedam od 11 trojki Barana za ukupno 32 poena, dok je Šestović ubacio 25 poena. U redovima Juniora su dominirali Pejurić sa 26 i Kljajić sa 25 koševa.

Momci Stefana Miličkovića su na putu do finala savladali All star 107:77 i Junior 94:77, a Budućnost je bila bolja od Pro basketa (91:62) i Mornara (83:70).

U četvrtfinalu je Mornar porazio Sutjesku 88:78, a Junior u posljednjoj dionici slomio otpor Pljevalja (69:58).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније