Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

20. 10. 2024. 22:56 >> 22:56

SERIJA A

Lautaro srušio Romu: "Vučica" ni nakon osam godina ne zna za pobjedu protiv Intera na Olimpiku

Prošlo je punih osam godina od kada je Roma posljednji put slavila protiv Intera na Olimpiku, a taj niz neće biti prekinut ni nakon večerašnjeg duela u kojem su gosti iz Milana slavili 1:0.

Utakmica u kojoj ekipa Simone Inzagija slavi tri boda i pobjedu, ali ima i razloga za brigu budući da je trener aktuelnog šampiona Italije već u prvom poluvremenu morao da mijenja "temelj i kičmu" ekipe.

Prvo je Hakan Čalhanoglu napustio teren zbog povrede, a nešto kasnije i Aćerbi.

Prva prilika bila je ispred gola večeras odličnog Mileta Svilara, kada je Henrik Mihitarijan pogodio prečku.

Inicijativa Intera u prvom poluvremenu nije prošla nagrađeno, pa se na pauzu otišlo bez golova.

U nastavku "vučica" je imala svoje prilike preko Pelegrinija i Dibale, ali nedovoljno da se savlada Zomer.

I onda fudbaleri Rome su "uradili sve što je u njihovoj moći da pomognu gostima".

Nikola Zalevski gubi jednu loptu, Fratezi je povukao kontru, imao je na lijevoj strani Dimarka i Lautara Martineza. Odlučio se za pas svom napadaču, ali to nije bap najbolje odradio, međutim na sreću Intera i odabrana Rome je traljavo reagovala, lopta stiže do Lautara koji je pokazao instinkt fenomenalnog napadača i savladao Svilara.

Imala je Roma poslije blagu inicijativu, ali ponovo najbolje prilike su imali gosti, prije svih preko bekova Dimarka kao i Damfrisa kojem je Svilar odbranio situaciju "1 na 1".

Na kraju pobjeda za Inter, četvrta vezana na Olimpiku, uz brigu za povrede Čalhanoglua i Aćerbija, pred iduću nedjelju kada na "Đuzepe Meacu" dolazi Juventus.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније