Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

20. 10. 2024. 17:39 >> 17:39

DRUGA LIGA

Rudar u finišu do pobjede, Lovćen bolji od Grblja

Rudar i Lovćen su potvrdili da su kandidati za visok plasman, nakon što su danas savladali Ibar 2:1, odnosno Grbalj 1:0, 12. kolu Druge lige.

Pljevljaci su poveli u Rožajama u 22. minutu preko Kojaševića, ali Ibar nije želio tako lako da se preda.

Izjednačio je sredinom nastavka Magdelinići iz penala, koji je dosuđen jer je Šofranac igrao rukom u svom kaznenom prostoru.

Ipak, posljednju riječ imali su izabranici Vuka Bogavca. Tri boda im je donion Damjanović pogotkom iz slobodnjaka u 81. minutu.

Cetinjani su na terenu trening kampa Fudbalskog saveza Crne Gore slomili otpor Grblja , golom Pavićević sa "bijele" tačke u 41. minutu.

Prethodno je Papović oborio Bujišu u svom kaznenom prostoru.

Podsjetimo, juče su odigrane dvije utakmice. Igalo je savladao iskru u Danilovgradu, dok je duel Podgorice i Koma završen bez golova.

Slobodna je bila ekipa Mladosti, koja je lider sa 22 boda. Podgoričani imaju dva boda više i meč manje od Rudara. Igalo je treće sa 19, dok je Lovćen na četvrtom mjestu skupio 17, ali baš kao i Mladost ima deset odigranih mečeva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније