Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

20. 10. 2024. 19:22 >> 19:22

ABA

Tejlor donio pobjedu Dubaiju, Spartak ispustio pobjedu

Košarkaši Dubaija slavili su u neizvjesnoj utakmici 5. kola ABA lige protiv Spartaka iz Subotice 80:79.

Neizvjesna utakmica u "Koka Kola areni", u kojoj ni jedan tim nije uspio da se ozbiljnije izdvoji.

Domaći su imali u jednom trenutku treće dionice 10 poena prednosti, ali se Spartak brzo vratio i kako se meč približavao kraju tako su gosti preokrenuli rezultat.

Izgledalo je da bi ekipa Vladimira Jovanovića mogla i do cijelo plijena ali je Ajzea Tejlor na dvije sekunde do kraja polaganjem riješio pitanje pobjednika.

Subotičani su imali dvije sekunde, ali Rasir Bolton nije uspio da pogodi.

U redovima gostiju naš Danilo Nikolić je meč završio sa 10 poena i 8 uhvaćenih lopti, ali i lošijom selekcijom šuta (3/11 iz igre).

Novajlije ABA lige predvodio je Davis Bertrans sa 17 poena (5/6 za tri), strijelac pobjedničkog koša Tejlor je dao 15, Džakori Vilijams je postigao 14.

Kod Subotičana, Kaza Kadžami Kin je postigao 16, Bolton 14 poena.

Dubai je nastavio tako sa dobrim igrama, ima četiri pobjede i jedan poraz, Spartak je trenutno na dvije pobjede i tri poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније