Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

20. 10. 2024. 18:31 >> 18:39
Čitaj mi:

ENCO I ČELSI

Nevjerovatna statistika: Platili ga 121 milion s njim u timu samo 32 odsto pobjeda

Jedan od junaka Argentine na Mundijalu u Kataru 2022. godine je privukao automatski pažnju svih evropskih velikana već u januarskom prelaznom roku 2023. godine.

Enco Fernandes je držao vezni red "gaučosa" i Benfika je postavila cijenu 121 milion onome ko želi da dovede tada 22-godišnjeg fudbalera.

Liverpul i Čelsi su ušli u trku, ali nakon pregovora koji su trajali gotovo deset sati, Fernandes se preselio na "Stamford bridž".

Međutim od tada "plavci" i Fernandes nisu baš "najbolji spoj", statistički gledano.

U svim takmičenjima od februara 2023. godine na 65 utakmica koje je igrao za Čelsi, Fernandes ima samo 21 pobjedu, 19 neriješenih i čak 25 poraza što je postotak od 32 odsto.

Sa druge strane utakmice u kojima nije igao za Čelsi - 19 mečeva, Čelsi je slavio 16 utakmica, remizirao jednu, i ima dva poraza - postotak od 84,2 odsto.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније