Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

S.V.

20. 10. 2024. 13:19 >> 13:21

REGIONALNA LIGA

Gojković: Novi Beograd veliki izazov, imamo čemu da se nadamo

Jadran sjutra gostuje šampionu regionalne lige, ekipi Novog Beograda. Trener Novljana Vladimir Gojković najavljuje igru na pobjedu.

“Čeka nas još jedna utakmicu koja se može nazvati pravim derbijem. Novi Beograd je u sezonu ušao sa znatno izmijenjenim sastavom, ali je i dalje skup vrhunskih individualaca. Čeka veliki izazov“, rekao je Gojković.

U ekipu se vraća centar Đorđe Lazić.

“Lazić protiv Barselonete u Ligi šampiona nije igrao zbog suspenzije, sada je ponovo sa nama, tako da ćemo imati veću rotaciju. Ostali momci su zdravi i spremni da pruže maksimum da ostvarimo dobar rezultat“, kazao je Gojković.

Iako ulogu favorita prepušta rivalu, Gojković poručuje da njegom tim ima svoje adute.

“Idemo gore sa ciljem da osvojimo bodove, ne možemo reći da smo favoriti, ali mislim da imamo čemu da se nadamo. Svakako ćemo kroz ovaj meč pokušati da izvučemo nešto dobro za ostale duele“, zaključio je Gojković.

Novi Beograd nakon tri odigrana kola ima dva trijumfa i remi, a Novljani dvije pobjede i poraz. Meč u Beogradu počinje u 19 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније