Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

05. 06. 2024. 23:19 >> 23:22
Čitaj mi:

NAŠI REPREZENTATIVCI

Šarkić: Sjajno iskustvo za mene; Brnović: Uživao sam na terenu

Jedan od najboljih pojedinaca u našoj reprezentaciji u meču sa Belgijom bio je golman Oliver Šarkić, odbranio nekoliko zicera i održavao našu reprezetaciju prije svega u prvom poluvremenu. Šarkić je inače odrastao upravo u Belgiji.

"Zadovoljan sam, igrao sam ovdje dugo godina, danas su mi rivali bili igrači sa kojima sam igrao dugo zajedno, čak i išao u školu. To je za mene sjajno iskustvo. Zadovoljan sam kako smo igrali, pogotovo u drugom poluvremenu" istakao je golman Šarkić.

Odličnu partiju pružio je i igrač Budućnosti, Miloš Brnović, koji je ipak na kraju dobio i crveni karton u 88. minutu. 

"Mogu da kažem da sam presrećan što sam bio na terenu sa velikim igračima koje inače gledam preko televizije. Uživao sam u svakom momentu. Jasno je da smo počeli meč u grču, ali smo kasnije uspjeli da se konsolidujemo i dođemo do svoje igre." kazao je Brnović i dodao:

“Kao što sam rekao, na početku smo imali blagu tremu, nisam imao priliku da igram protiv ovakvih igrača bez želje da bilo koga uvrijedim. Uz još više ovakvih utakmica sigurno je da će rasti moje samopouzdanje i nadam se da ću iz meča u meč biti sve bolji“, rekao je vezni fudbaler Budućnosti.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније