Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

28. 09. 2024. 09:05 >> 09:07

Alison: Slot donio novu energiju

Golman Liverpula Alison Beker istakao je da je menadžer "redsa" Arne Slot donio novu energiju. Pod komandom nekadašnjeg trenera Fejnorda velikan je upisao šest trijumfa na sedam mečeva.

Holandski stručnjak je ovog ljeta zamijenio Jirgena Klopa na mjestu menadžera Liverpula i odmah našao zajednički jezik sa igračima.

Alison kaže da mu je Slot tražio da više pomogne u izgradnji igre.

“Bili smo odlični ranije, ali Arne nam je donio novu energiju i novo znanje. Zaista je pametan menadžer i mnogo nam pomaže – to se može vidjeti po načinu na koji igramo sada. Posvećeni smo njegovom planu jer vidimo da je to dobar plan. Još možemo mnogo da napredujemo. ali idemo u pravom smjeru”, kazao je brazilski golman.

Alison je dosad odigrao 260 utakmica za Liverpul u svim takmičenjima, od toga 205 u Premijer ligi.

“Posvećen sam ovom klubu 100 posto, a to uključuje i to da sam jedan od lidera” objasnio je Alison zašto je odbio ponudu iz Saudijske Arabije prethodnog ljeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније