Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

01. 10. 2024. 10:13 >> 10:13
Čitaj mi:

ukoliko nojer napusti njemački klub

Bajern želi Alisona Bekera

Bajern je zainteresovan da angažuje aktuelnog golmana engleskog Liverpula Alisona Bekera, prenose njemački mediji.

Alison bi u klubu iz Minhena na kraju sezone trebalo da zamijeni veterana Manuela Nojera.

Nojer ima ugovor sa Bajernom do 30. juna naredne godine, a u slučaju da ne produži saradnju sa Bajernom, njemački klub će angažovati Alisona, koji će na kraju sezone da napusti "Enfild".

Alison ima ugovor sa Liverpulom do juna 2027. godine, a u slavni engleski klub je stigao prije osam godina i do sada je nastupio na 269 utakmica.

Mediji u Njemačkoj podsjećaju da je Liverpul već pronašao zamjenu za Alisona, pošto 1. jula naredne godine u engleski klub stiže golman reprezentacije Gruzije Giorgi Mamardašvili, koji je trenutno brani za Valensiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније