Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

29. 07. 2023. 17:27 >> 17:27

PREDSJEDNIK BARSELONE

Laporta: Mesi je bio na korak od Barselone, ali razumijem zašto nije došao

Predsjednik Barselone, Đoan Laporta objasnio je razloge zašto se Lionel Mesi nije vratio ovog ljeta. Mesi se povezivao sa senzacionalnim povratkom u Barsu uoči sezone 2023/24.

Uprkos Laportinim ranijim tvrdnjama da je povratak Argentinca moguć, uprkos velikim finansijskim problemima kluba, Mesiju nikada nije data zvanična ponuda.

"Bio je veoma blizu povratka, ali razumijemo razloge zašto je odlučio da ode u Majami. Njegov otac nam ih je objasnio i hvala mu na tome. Proveo je vrijeme pod velikim pritiskom igrajući u Pari Sen Žermenu, a i u Barseloni bi bilo isto", izjavio je Laporta.

On se sa tugom prisjetio Mesijevog odlaska, zbog načina na koji je Argentinac morao da napusti "Kamp Nou".

"Osjećao sam se tužno. Stavio sam instituciju iznad igrača. Volio bih da je sve bilo drugačije, ali naša finansijska situacija nije bila dobra i morali smo da donosimo teške odluke. Ja imam čistu savjest, jer znam da sam uradio ono što sam morao", zaključio je predsjednik Barselone. 

Možda je baš zbog tog pritiska, Mesi želio da se skloni iz evropskog fudbala i potpiše za Inter iz Majamija, ali je i dalje ostao pri odluci da igra za Argentinu na Svjetskom prvenstvu 2026.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније