Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

13. 05. 2024. 09:16 >> 09:34
Čitaj mi:

tuluz pokvario oproštaj mbapea

Mbape odigrao posljednji meč za "prinčeve", navijači priredili koreografiju

Kada je istrčao na teren, zvijezdu PSŽ -a Kilijana Mbapa dočekala je koreografija na "Parku prinčeva" koju su priredili njegovi navijači. Nakon što je prišao tribini sa najvatrenijim pristalicama da se lično zahvali, Mbape je istrčao na travnatu podlogu i pogodio za vođstvo Parižana već u 8. minutu meča.

I taman kad se mislilo da će cijela utakmica biti u znaku Mbapea i da će pobjedom oprostiti od navijača, gosti su imali drugačije planove. 

Pogađali su Dalinga, Gboho i Magri, pa je oproštaj proslavljenog fudbalra opstao u sjenci.

Mbape je u PSŽ došao na ljeto 2017. i ovo mu je sedma sezona u klubu iz francuske prestonice. Do sada je osvojio 14 trofeja, uključujući šest titula prvaka Francuske (ali nije uspio da osvoji ono najvažnije – pehar Lige šampiona).

Ukupno je za pariske Svece odigrao 307 utakmica u svim takmičenjima i postigao 256 golova. Ove sezone je na 47 utakmica (u svim takmičenjima) postigao 44 gola. 

 "Dijete si pariskog predgrađa i postao si legenda PSŽ", pisalo je na transparentu.

Sada je vrijeme za njegovu sljedeću stanicu u karijeri i bilo bi pravo čudo ako to ne bude transfer u Real Madrid.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније