Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

13. 05. 2024. 10:02 >> 10:02
1
Čitaj mi:

nakon neuspjeha

Duško Ivanović: Real je najbolji ali kako kažu u Crnoj Gori "pamti, pa vrati“

Ekipa našeg košarkaškog strušnjaka Duška Ivanovića, Baskonija nije uspjela da se plasira u plej-of ACB lige.

Tim iz Vitorije izgubio je od Real Madrida sa 106:100 i završio je na devetom mjestu, bez doigravanja prvi put u istoriji.

,,Tako je kako je, ne možemo da se vratimo. Izgubili smo neke utakmice koje je trebalo da dobijemo. Da smo im pristupili istim mentalitetom kao sada protiv Reala, sigurno bismo pobijedili u njima. Na kraju, nismo uspjeli“, rekao je Ivanović.

Ivanović se prije svega zahvalio navijačima.

„Moram samo da se zahvalim navijačima, jer su nam davali bezuslovnu podršku ove sezone, bez obzira na tolike poraze – pokazali su ogromnu ljubav, pokazali su veličinu. Igrači su pokušali, ali nisu uspjeli“.

Na pitanje o krivcima za neuspjeh, Ivanović je bio jasan:

„Prvi krivac sam ja, ali tako je – kako je“.

Nije želio crnogorski stručnjak da izgovore pronalazi u povrijeđenim igračima.

,,Prije utakmice sam rekao da imamo dovoljno igrača da pobijedimo čak i ako Hauard i Moneke ne budu igrali. Da smo imali strpljenja u pojedinim momentima, mogli smo da slavimo, Real Madrid nam uvijek stoji na putu – u Kupu, plej-ofu, fajnal-foru Evrolige… Najbolji su tim u Evropi, ali kako kažu u Crnoj Gori – pamti, pa vrati“, zaključuje Ivanović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније