Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kolektivni sportovi

L.V.

10. 08. 2024. 14:09 >> 14:09
Čitaj mi:

"NEMANJE EGA KLJUČNO"

Micić za RTCG: Imamo najboljeg igrača na svijetu koji je prvi primjer u svemu

Srbija je osvojila bronzanu medalju, nakon što je u borbi za treće mjesto bila bolja od Njemačke 93:83.

Jedan od najboljih pojedinaca meča je bio plej Šarlota Vasilije Micić, koji je za RTCG nakon meča pričao o utakmici ali i o efektu koji stvara Nikola Jokić u nacionalnom timu Srbije.

"Mi smo uvijek igrali na maksimumu, svaku utakmicu i tu prvu koju smo izgubili od SAD, ona je bila kao uvertira za ono što predstoji kao izazov pred nama. Mislim da je svaka naredna bila bolja, zrelija, polufinale možda i najbolja koju smmo odigrali, Ali takva je košarka takav je sport. Ova današnja utakmica je za mene najveće dostignuće i najveći ponos do sada", kazao je Micić.

Potom se osvrnuo na Jokića.

"Imamo najboljeg igrača na svijetu, a on prvi je primjer u svemu. Nikad nije zakasnio ni na jedan sastanak, nije se nikad izdvajao ni po čemu. Bio je uvijek najmirniji, najsmireniji, u svemu prvi, na treningu van treninga. Nemanje ega je ključno za naš uspjeh, i bez Jokića i sa Jokićem, to ostaje u srži naše ekipe", kazao je plej Hornetsa.

Aleksa Avramović je kazao da ne smatra da ovo nije bio revanš Njemcima za finale Mundobasketa.

"Ovo nije bio revanš, jer mi se ne revanširamo nikome. Igramo utakmicu po utakmicu, sljedeća je najbitnija. Idemo kući sa bronzom, da smo bii četvrti ne bi vredjelo ništa. Ostalo bi u našim sjećanjima, ali otići kući bez oličenja ne bi bilo pošteno", kazao je novi košarkaš moskovskog CSKA.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније