Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kolektivni sportovi

L.V.

10. 08. 2024. 14:30 >> 14:30
Čitaj mi:

IZJAVE NAKON MEČA

Dobrić za RTCG: Medalja fenomenalan uspjeh ove generacije, ali svi osjećamo da smo mogli više

Ognjen Dobrič, košarkaški reprezentativac Srbije, protiv SAD je promašio otvoren šut, koji je nekako postao i presudan za poraz u polufinalu.

Danas u borbi za bronzu, koju je reprezentacija Srbije osvojila nakon pobjede nad Njemačkom, košarkaš Crvene zvezde je bio precizan sa iste pozicije.

"Nisam razmišljao o tome, kad sam otvoren šutnuću svaku. Tako da šutnuo sam i ovaj put i pogodio", kazao je Dobrić za RTCG.

Teško je bilo vratiti se nakon poraza od SAD, ali Dobrić smatra da je to pokazali i kvalitet koji Srbija posjeduje.

"Ova ekipa je pokazala da ima pobjednički mentalitet, nakon onakve utakmice, teško je vratiti se i odigrati na ovom nivou. Ali pokazali smo da zaslužujemo možda i više, ali zadovoljićemo se bronzom, pa možda neki put bude bolje".

Košarkaš Zvezde smatra da je i bronza ogroman uspjeh, ali da svi smatraju da su mogli više.

"Mislim da smo odigrali turnir bez greške. Čak i utakmica protiv SAD je bila odlična, jedna od naših najboljih utakmica od kad smo u na okupu. Taj poraz je bio težak, uspjeli smo da se vratimo, što je najbitnije da osvojimo medalju na Olimpijskim igrama. Ova medalja je fenomenalan uspjeh ove reprezentacije, ali svako od nas osjeća da smo zaslužili više", kazao je on.

I Filip Petrušev smatra da je Srbija zaslužila bronzu.

"Znali smo da smo zaslužili barem tu bronzu. I skupili smo se poslije onoga što se desilo u prošloj utakmici, sigurno nije bilo lako i dalje nam je to u glavi. Pokazali smo karakter, odigrali dobru utakmicu proitiv dobre ekipe , i uzeli ono što smo minimum zaslužili. Mnogo nekih stvari koje nismo mogli da kontrolišemo su se desile. Jedan šut se njima vratio u koš nama jedan izađe i to je bila razika protiv najbolje ekipe ikada sastavljanje. Ponosni smo jedni na druge", kazao je košarkaš Srbije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније