Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.M.

20. 10. 2024. 07:14 >> 07:37
Čitaj mi:

EGIPAT

Paraglajderi snimili nesvakidašnji prizor – pas na vrhu piramide u Gizi

Leteći nebom, paraglajderi su navikli da posmatraju neke od najpoznatijih svjetskih građevina iz potpuno drugačije perspektive. Ipak, čak i oni ponekad ostanu iznenađeni neobičnim prizorima. Dok je letio iznad Velikih piramida u Gizi, američki paraglajder Maršal Mošer, zajedno s nekoliko svojih kolega, ugledao je neočekivan prizor – psa koji trčkara na vrhu jedne od piramida.

"Primijetili smo kako nešto trči naprijed-nazad po vrhu piramide," kaže Mošer, dodajući da su odlučili napraviti krug i ponovo pogledati o čemu se radi.

Izvadili su telefone i zumirali vrh Kefrenove piramide, druge po visini, koja je zatvorena za posjetioce, te su uočili da se radi o psu koji je trčao za pticama na vrhu ove drevne građevine visoke 136 metara.

Mošer je na trenutak pomislio da se pas možda zaglavio gore: "Onda sam pomislio, ako je uspio da se popne, sigurno može i da se spusti."

Sledećeg dana, znatiželjni da vide je li pas još uvijek tamo, ponovo su preletjeli piramidu, ali ga nisu vidjeli. Srećom, drugi avanturista je snimao piramidu i u jednom od kadrova se vidi isti pas kako se spušta niz građevinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније