Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

A.B. [ Portal RTCG ]

18. 10. 2024. 18:11 >> 18:18
3
Čitaj mi:

MISTER MONTE

Vladimir Vukčević proglašen za najljepšeg Crnogorca

Crna Gora dobila je zvanično najljepšeg Crnogorca - Vladimira Vukčevića, saopštili su iz kompanije Mister Monte.

Vukčević će boje svoje zemlje braniti naredne četri godine i predstavljaće Crnu Goru na svjetskom izboru ljepote Mr. World 2024. koji će se održati u Vijetnamu od 5. do 23. novembra.

Vukčević je rođen u Podgorici i ima 20 godina. Model je i student stomatologije. Kao model učestvovao je na prestižnim domaćim i svjetskim festivalima ljepote.

Nosilac je crnog pojasa u karateu. Bio je reprezentativac Crne Gore u karateu tri godine. Osvajač je više medalja na domaćim, evropskim i svjetskim takmičenjima.

Proglašen je za perspektivnog sportistu 2018. godine od strane Glavnog grada Podgorica. Nosilac je diplome Luča B.

Predstavnik kompanije Mister Monte za Crnu Goru Božo Dobriša kazao je da su iz te kompanije prezadovoljni odazivom momaka. 

"Imali smo 78 prijava, od čega smo razgovor napravili sa onima koji su ušli u uži izbor. Iskren da budem, nismo očekivali ovoliko veliki broj prijavljenih", rekao je Dobriša. 

Kako je kazao, ovim takmičenjem su dokazali da Crnogorci važe za najljepši narod na svijetu.

"Ostalim momcima koji su konkurisali pružiće se prilika da sebe i svoju zemlju predstavljaju na sličnim takmičenjima ljepote širom svijeta", zaključio je Dobriša. 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније