Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J. [ RTCG/Vijesti.me ]

16. 08. 2024. 19:26 >> 19:26
1
Čitaj mi:

pobjegao iz policijskih prostorija

Policija još nije uhapsila Andrijaševića

Policija još intenzivno traga za Mirkom Andrijaševićem iz Danilovgrada koji je juče pobjegao iz policijskih prostorija za zadržavanje, nakon što je uhapšen zbog sumnje da je posjedovao dva kilograma kokaina, potvrđeno je Portalu RTCG iz Uprave policije.

"Lice još nije locirano", rečeno nam je neformalno iz policije. 

Povodom ovo događaja, saopšteno je našem portalu, policija će se i zvanično oglasitii. 

Prema pisanju portala "Vijesti", Andrijašević je pobjegao iz policijskih prostorija za zadržavanje, nakon jučerašnjeg hapšenja. 

Podsjetimo, on je uhapšen u akciji danilovgradske policije tokom koje su, kako su i zvanično saopštili, oduzeli četiri pakovanja sa sadržajem bijele materije u tvrdom stanju nalik na opojnu drogu kokain, ukupne težine oko dva kilograma, vatreno oružje - pištolj marke Glock izbrušenih fabričkih brojeva, s okvirom i 13 komada municije, zatim rezervni okvir od pištolja, osam komada pištoljske municije nepoznatog kalibra, aparat i materijali koji služe za pakovanje opojne droge, te dvije vage za precizno mjerenje.

Takođe, pronađen je i novac u iznosu od 3.550 eura za koji se sumnja da potiče od prodaje opojne droge

"Vijestima" je nezvanično rečeno da je navodno blizak kavačkom kriminalnom klanu i da je kokain bio spreman za uličnu prodaju na teritoriji Podgorice, Nikšića i Danilograda.

Iz Uprave policije (UP) saopšteno je da su policajci iz Danilovgrada, skupa sa službenicima Sektora granične policije i službenim psima, pretresli kuće i druge prostorije koje koristi taj dvadesetsedmogodišnjak, za kojeg je postojala sumnja da se bavi uličnom prodajom narkotika.

“Ovom prilikom policija je pronašla četiri pakovanja sa sadržajem bijele materije u tvrdom stanju nalik na opojnu drogu kokain, ukupne težine oko dva kilograma, vatreno oružje - pištolj marke Glock izbrušenih fabričkih brojeva, s okvirom i 13 komada municije, zatim rezervni okvir od pištolja, osam komada pištoljske municije nepoznatog kalibra, aparat i materijali koji služe za pakovanje opojne droge, te dvije vage za precizno mjerenje. Takođe, pronađen je i novac u iznosu od 3.550 eura za koji se sumnja da potiče od prodaje opojne droge”, saopštili su iz Uprave policije. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније