Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.M.

16. 08. 2024. 14:15 >> 14:15
Čitaj mi:

uprava policije

U Sutomoru procesuirana dva lica zbog tuče

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti ,,Jug“ - Odjeljenja bezbjednosti Bar, su podnijeli krivične prijave protiv dva lica zbog nanošenja teških tjelesnih povreda.

"Postupajući po prijavi građana da je 13. avgusta, na šetalištu u Sutomoru došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane više lica, a nakon prikupljenih obavještenja i na osnovu izvještaja ljekara specijaliste, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Bar, podnijeli su krivičnu prijavu protiv L.N. (19) iz Bara, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu jednog lica, na način što je fizički napao oštećenog i zadao mu više udaraca u predjelu lica", kaže se u saopštenju.

Takođe, istog dana, policijski službenici su podnijeli krivičnu prijavu protiv J.R. (22) iz Bara, zbog sumnje da je izvršila krivično djelo teška tjelesna povreda, na način što je ispred jedne diskoteke u Sutomoru, nakon kraće verbalne rasprave, odgurnula oštećenu, koja je nakon pada zadobila teške tjelesne povrede konstatovane u ljekarskom izvještaju.

O događaju je upoznat dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније