Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.M. [ Portal RTCG ]

15. 08. 2024. 11:31 >> 11:35

UPRAVA POLICIJE

Na Cetinju pronađena veća količina oružja i municije

Policija je pretresom prostorija koje koristi Z.V. sa Cetinja pronašla pištolj marke "CZ" kalibra 9 mm, sa dva okvira, malokalibarsku pušku marke "CZ" , lovačku pušku marke "Česka Zbrojovka" kalibra 16 mm, lovačku pušku marke "Baikal" kalibra 12 mm, vazdušnu pušku marke "CZ" kao i 372 komada municije raznih kalibara.

Kako je saopšteno iz UP, postupajući po prijavi oštećenog lica, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su zbog narušenih međususjedskih odnosa, iz preventivnih razloga inicirali i shodno naredbi suda, izvršili pretres kuće i drugih prostorija koje koristi Z.V. iz Cetinja.

"O navedenom događaju je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju po čijem je nalogu jedan dio oružja privremeno oduzet radi daljih kriminalističkih vještačenja, nakon čega će se tužilac izjasniti o kvalifikaciji djela", kaže se u saopštenju.

Preostalo oružje je privremeno oduzeto i isto će biti poslato nadležnoj jedinici za upravne poslove, državljanstvo i strance radi trajnog oduzimanja oružja shodno Zakonu o oružju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније