Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.V.

15. 08. 2024. 17:38 >> 17:42
Čitaj mi:

UHAPŠEN

Policajac prijetio pištoljem ženi

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti "Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Tivat, lišili su slobode policijskog službenika M.Š. (43) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici. 

Prema policijskom saopštenju, M.Š. se sumnjiči da je ovo krivično djelo izvršio na način što je supruzi uz prijetnju pištoljem uputio više riječi prijeteće sadržine po njen život i tijelo.

"Nakon što je lociran i doveden u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad kod njega je pronađen pištolj marke CZ sa metkom u cijevi, kao i 13 komada municije u okviru. Utvrđeno je da je riječ o vatrenom oružju na službenom zaduženju, a koje je oduzeto. Shodno naredbi Osnovnog suda u Kotoru izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.Š. i tom je prilikom policija pronašla manje pvc pakovanje sa sadržajem bijele praškaste materije, manje pvc pakovanje sa sadržajem žuto-bijele praškaste materije, kao i devet komada municije", piše u saopštenju. 

Sa svime je upoznat je tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, po čijem daljem nalogu policija preduzima aktivnosti iz svoje nadležnosti.

"Dok je oduzeta materija upućena na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgradu", dodaje se.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније