Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.M.

15. 08. 2024. 14:35 >> 14:44
Čitaj mi:

UP

Danilovgrad: Uhapšen zbog dva kilograma kokaina

Danilovgrađanin M.A. (27) uhapšen je, nakon što je kod njega pronađeno oko dva kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain.

"Zajedno sa službenicima Sektora granične policije i službenim psima, službenici Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad izvršili su pretres kuće i drugih prostorija i pomoćnih objekata koje koristi M.A. (27) iz toga grada, a za kojeg je postojala sumnja da se bavi uličnom prodajom narkotika.Ovom prilikom policija je pronašla četiri pakovanja sa sadržajem bijele materije u tvrdom stanju nalik na opojnu drogu kokain ukupne težine oko 2 kilograma, vatreno oružje – pištolj marke Glock izbrušenih fabričkih brojeva sa okvirom i 13 komada municije, zatim rezervni okvir od pištolja, osam komada pištoljske municije nepoznatog kalibra, aparat i materijali koji služe za pakovanje opojne droge, te dvije vage za precizno mjerenje. Takođe, pronađen je i novac u iznosu od 3.550 eura za koji se sumnja da potiče od prodaje opojne droge", kaže se u saopštenju.

Nakon konsultacija sa postupajućim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici M.A. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

"Službenici Uprave policije zaduženi za borbu protiv droge će nesmanjenim intenzitetom nastaviti aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju otkrivanja i procesuiranja lica koja se bave uličnom prodajom narkotika i razbijanju mreže uličnih dilera, a sve u cilju zaštite zdravlja i bezbjednosti građana", navodi se u saopštenju

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније