Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

N. N.

13. 07. 2024. 20:52 >> 20:53
Čitaj mi:

UPOZORAVA NA ŠPANSKA KRILA

Runi: Lamin me podsjeća na mene iz 2004. godine, a Niko na Kristijana

Cijeli svijet priča o fenomenalnim krilima Španije Niku Vilijamsu i Laminu Jamalu.

Izvanredna izdanja obojice u La Ligi kao da nisu bila dovoljna se vidi kakva su klasa igrači Atletik Bilbaoa i Barselone, koji su proslavili 22. odnosno tek 17. rođendan poslije pobjede nad Francuskom u polufinalu.

Hvalospjevi stižu sa svih strana, a uključio se i Vejn Runi, koji je tandem Luisa de la Fuentea uporedio sa sobom i Kristijanom Ronaldom.

"Jamal će sigurno biti pun samopouzdanja nakon briljantnog gola protiv Francuske i to me podsjeća na mene na Euru 2004 - tinejdžer koji provodi sjajno vrijeme. Vilijams je izuzetan. Podsjeća me na Kristijano Ronalda kada je bio mlad. Često uzme loptu i proba neke teške stvari, ali uglavnom donosi prave odluke. Nevjerovatna je opasnost u situacijama jedan na jedan i zna da postigne gol", rekao je nekadašnji as Evertona i Mančester junajteda, koji je kao 18-godišnjak igrao na šampionatu Starog kontinenta u Portugalu, baš kao i godinu stariji CR7.

Runi je upozorio sunarodnike da se paze mladog tandema ako žele da osvoje prvi pehar nakon Mundijala 1966. godine.

"Engleska će morati dobro da se brani na bokovima od Španije, dva mlada krila su najveća opasnost. Momci moraju da budu oprezni".

X faktor Gordog Albiona, po mišljenju nekada sjajnog napadača, takođe bi mogao da bude tinejdžer - 19-godišnji Kobi Mejno iz Mančester junajteda.

"Imam osjećaj da će Mejno dati gol i riješiti finale. I Belingem je odradio veoma važan posao za tim protiv Holandije, čini mi se da je pronašao balans, pogotovo u psihološkom pristupu, jer je u grupnoj fazi očito bio frustriran i dobro je vidjeti da je to prevazišao. Ne računajući makazice protiv Slovačke, još nije dostigao nivo koji mislimo da može, ali njegovo prisustvo na terenu je jako bitno i mnogo pomaže ekipi", zaključio je Runi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније