Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

L.V.

10. 07. 2024. 23:47 >> 23:48
Čitaj mi:

HEROJ ALBIONA

Votkins: Kunem se životom, rekao sam Palmeru danas da će mi asistirati za gol

Oli Votkins! Ime napadača Aston Vile večeras će da se prelama kroz pjesmu svih pabova Engleske, jer je upravo on lansirao Englesku u finale sjajim golom.

Prije večerašnje utakmice imao je samo 20-ak minuta protiv Danske.

"Čekao sam ovaj momenat nedjeljama. Trebalo je puno teškog rada da bi došao ovdje gdje sam danas. Oduševljen sam. Kunem se životom da sam rekao danas Kolu Palmeru da će mi dati asistenciju za gol. Ovo je najbolji osjećaj ikada".

Napadač Vile je kazao da njegov tim "proigra nakon primljenog gola".

"Bilo je dosta kritike za nas, ali evo nas u finalu. Imamo taj faktor da se vraćamo. Izgleda da nas primljeni gol ubaci u brzinu. Dobili smo na penale, vratili se nakon preokreta. Tu smo!", kazao je junak Engleske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније