Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

L.V.

10. 07. 2024. 23:32 >> 23:35

KAPITEN ENGLESKE NAKON MEČA

Kejn: Ponosan sam na sve svoje momke, Oli je zaslužio ovo

Kapiten engleske selekcije Hari Kejn, nije mogao da sakrije oduševljenje zbog prolaska u finale Evropskog prvenstva, nakon što je Albion preokretom slavio protiv Holandije 2:1.

"Istorija je ispisana, ponosan sam na moje momke, na svakog saigrača na svakog člana osoblja našeg tima. Ovo što smo uradili je zaista nešto posebno. Znamo da imamo još jednu utakmicu u nedjelju, i trebamo da zadržimo ovaj duh", kazao je fudbaler Bajerna.

Osvrnuo se na svog saigrača i na kraju momka koji ga je zamijenio i donio pobjedu svom timu.

"Pričali smo o tome da svi treba da budemo spremni. Mi smo veliki tim. Nebitno je da li dobijete pet minuta ili minut, možete da napravite razliku i da donesete pobjedu na turniru. Oli je čekao, bio je strpljiv i ovo što nam je omogućio je nagrada za sve nas, a on je apsolutno zaslužio", kazao je Kejn.

Što se samog meča tiče, Kejn je ubijeđen da je Engleska zaslužila pobjedu, a i dotakao se penala kojim je poravnao rezultat u Dortmundu.

"U prvom djelu imali smo kontrolu meča, u drugom osjetio se umor, zaslužili smo pobjedu. Definitivno me je Damfris zakačio. Srećan sam što sam preuzeo odgovornost i pogodio mrežu".

Na kraju kapiten se okrenuo i finalu gdje čeka Španija.

"Još jedna teška utakmica. Ali ostala je jedna utakmica za istoriju. Uzbuđeni smo svi, ovo je bio težak put, ali nas čeka još 90 minuta, možda 120, možda penali, šta god da treba bićemo tamo, uradićemo sve što je u našoj moći. Jedva čekamo utakmicu", zaključio je Kejn.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније