Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

A.M. [ TVCG ]

18. 06. 2024. 09:22 >> 09:29
Čitaj mi:

ŽELJKO KOMNENOVIĆ

Tivat se pozicionira na mapi turističkih destinacija

Predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović kazao je da je u Tivtu 10 odsto više turista nego prošle godine u ovom periodu.

"Trenutno je 4.300 turista u gradu, to je nekih 10% više u odnosu na isti dan prošle godine. Značajno više u odnosu na rekordnu 2019. godinu i očekujemo sigurno dobre rezultate za ovu godinu", kazao je Komnenović u jutarnjem programu "Dobro jutro Crna Goro" na TVCG.

Kaže i da se Tivat pozicionira na mapi turističkih destinacija i regiona, a i svijeta, o čemu govori struktura gostiju.

"Počinje iz sezona na aerodromu Tivat, značajno je počela, očekuje se da Tivat ovog ljeta bude povezan sa 35 različitih destinacija. 200.000 putnika je već prošlo terminalnu zgradu na aerodromu Tivat ove godine, očekuje se dobar rezultat i povećanje broja putnika", istakao je Komnenović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније