Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

M.L.B.

11. 06. 2024. 15:38 >> 15:38
1
Čitaj mi:

KOMNENOVIĆ - KRUKER

Stremiti održivim "zelenim" praksama

Opština Tivat čini sve kako bi lokalna infrastruktura bila na nivou one koja je izgrađena u naselju Luštica Bay, kazao je predsjednik opštine Tivat Željko Komnenović tokom sastanka sa novim izvršnim direktorom projekta Luštica Bay, Rafaelom Krukerom, koji je ujedno i direktor Andermatt Swiss Alps (Švajcarska), projekta koji je takođe u evropskom biznis portfoliju Orascom Development Holding-a.

“Zajedno bi trebalo stremiti održivim „zelenim“ praksama i raditi na promociji Tivta i Luštica Bay-a kao jedinstvene turističke destinacije i zajednice”, saopšteno je na sastanku.

Kako je saopšteno iz Opštine Tivat ovo je bio prvi sastanak predstavnika lokalne uprave sa nedavno izabranim izvršnim direktorom Luštica Bay-a, koji se u Tivtu razvija već 10 godina, a u koji je do sada uloženo više od 470 miliona eura.

“Zajednička saradnja i integrisanje projekta, te njegovo uvezivanje sa lokalnom zajednicom, zajednički je cilj lokalne uprave i menadžmenta Luštica Bay-a. Na redovnim mjesečnim sastancima biće razmatrani zajednički infrastrukturni, ali i projekti koji se odnose na društvene sfere: zdravlja, obrazovanja, saobraćaja, kulture, turizma...”, navodi se u saopštenju.

Komnenović je Krukeru poželio dobrodošlicu i izrazio zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom koja se odvijala na relaciji Opština – uprava projekta.

Tokom susreta, kojem su prisustvovali potpredsjednik opštine Tivat Jovan Brinić i rukovodilac za odnose sa Vladom i lokalnom zajednicom Luštica Bay, Marko Vukašević, dogovorene su i neke od prvih narednih aktivnosti.

Kako se navodi, izvršni direktor Luštica Bay Rafael Kruker, pokazao je veliko interesovanje za ostvarivanje zajedničke saradnje na svim pitanjima od značaja za lokalnu zajednicu, ističući da su osnovni ciljevi njegovog djelovanja kvalitativno ubrzati razvoj projekta i stvoriti čvrste veze sa zajednicom u kojoj se on razvija.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније