Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

26. 06. 2024. 18:14 >> 18:15
Čitaj mi:

BEČIĆ

"Evropski san postaje java, političke razlike nisu ugrozile trud"

Crna Gora je dobila pozitivan IBAR i ovo je izuzetno važan dan i ključna prekretnica ka finalizaciji našeg evropskog puta, poručio je potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić.

"Evropski san postaje java", kazao je Bečić. 

Prema njegovim riječima, Vlada je uspjela predanim svakodnevnim timskim radom, pravljenjem evropskog konsenzusa u društvu i velikom diplomatskom akcijom.

"Kada ozbiljno i predano radimo, kada smo složni i podređeni državnom interesu, kada se izdignemo iz tema podjela i sukoboljavanja, veliki ciljevi su dostižni", dodao je on. 

Poručio je da ga čini ponosnim što političke razlike nisu ugrozile veliki trud, rad i posvećenost, već su pokazale ono što je oduvijek bila odlika našeg naroda.

"Pokazale su da treba da se ujedinimo i podržimo zarad opšteg interesa, jer naše građanke i građani zaslužuju da budu ponosni na uspjehe svoje države, zaslužuju da budu ponositi, ne samo danas, već svakog dana do 2028. godine kada će Evropa postati bogatija za još jednu državu koja je to odavno zaslužila", zaključio je Bečić. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније