Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

B.B.

26. 06. 2024. 18:37 >> 18:37
Čitaj mi:

UIP i Poreska uprava

Pojačan nadzor inspektora tokom ljetnje turističke sezone

Predstavnici Poreske uprave i Uprave za inspekcijske poslove dogovorili su danas plan pojačanog inspekcijskog nadzora tokom ljetnje turističke sezone.

Sastanku u prostorijama Uprave za inspekcijske poslove prisustvovali su v.d. direktora Poreske uprave Sava Laketić i v.d. pomoćnika direktora u Sektoru za operativu u oblasti inspekcijskog nadzora Dragoljub Nikolić. Ispred Uprave za inspekcijske poslove bila je direktorica Ana Vujošević i jedan od koordinatora pojačanog inspekcijskog nadzora i glavni inspektor rada Srđan Simović.

"Na sastanku su predstavljeni planovi pojačanog inspekcijskog nadzora oba organa tokom ljetnje turističke sezone, a posebna pažnja posvećena je što efikasnijoj i bržoj razmjeni međusobnih informacija, kao i zajedničkim aktivnostima na terenu tokom sezone, kada se procijeni da je to potrebno. Obije strane su izjavile da je od najveće važnosti za kvalitetan inspekcijski nadzor što brža razmjena operativnih podataka sa terena", navodi se u saopštenju.

Zaključeno je da je kvalitetna saradnja ova dva organa od velike važnosti za što uspješniju realizaciju svih aktivnosti koje su predviđene tokom pojačanog inspekcijskog nadzora.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније