Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.B. [ RTS ]

01. 07. 2024. 20:39 >> 20:39

VOJSKA SE PRIPREMA

Izrael bi mogao da pokrene ofanzivu na Hezbolah već ovog mjeseca

Izrael bi mogao da pokrene ofanzivu na Hezbolah već ovog mjeseca, javlja Bild. Kako prenosi njemački list, zapadne diplomate ukazuju na to da bi Izrael mogao da pokrene operaciju na jugu Libana, pošto, kako se navodi, "Hezbolah ne prestaje sa napadima na Izrael".

"Izraelska vojska se priprema za ekstremni scenario, a određeno je i vrijeme moguće ofanzive", navodi se u tekstu.

Njemačka je zbog toga, ističe Bild, naložila svojim državljanima da napuste Liban.

Hezbolah je saopštio da je danas gađao izraelske lokacije i vojnike na sjeveru Izraela.

Libanska oružana grupa saopštila je da je napala zgradu koju koriste izraelske trupe u jevrejskom naselju Ramot Naftali "odgovarajućim oružjem" tvrdeći kako je riječ o "direktnom pogotku".

Izrael i Hezbolah gotovo svakodnevno razmjenjuju vatru otkako je Izrael pokrenuo rat protiv Gaze nakon smrtonosnog napada Hamasa 7. oktobra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније