Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

30. 06. 2024. 07:03 >> 07:08

VREMENSKA PROGNOZA

Sunčano i vruće, temperatura do 37 stepeni

U Crnoj Gori će danas biti pretežno sunčano vrijeme, dok će maksimalna dnevna temperatura biti 37 stepeni.

Na sjeveru Crne Gore, sjutra sunčano i vruće. Vjetar slab do umjeren, dominantno južni. Temperatura do 34 stepena.

CRNA GORA - jug

Na jugu takođe sunčano. Vjetar slab i promjenljiv, a temepratura do 36-37 stepeni.
More malo talasasto, prema kraju dana i tokom noći u jačanju. Vjetar slab, uglavnom južnih smjerova. Temperatura mora 25 stepeni.

CRNA GORA tri dana - sjever

Narednih dana na sjeveru u ponedjeljak sunčano, krajem dana uz naoblačenje. U utorak pretežno oblačno s pokojim sunčanim periodom, ali i sa čestom kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab i promjenljiv, a od utorka temperatura u naglom padu.

CRNA GORA tri dana - jug

Na jugu sunčano do ponedjeljka. Od utorka i dalje dosta sunca, ali znatno više oblaka, a biće i kiše, pljuskova i grmljavine, ponegdje i kratkotrajnih nevremena, uglavnom u drugom dijelu dana i uveče. I na jugu i primorju znatno prijatnije, od utorka slijedi nekoliko dana s temperaturom oko 30 stepeni.

EVROPA

Prostrana dolina u sklopu ciklona s centrom na Norveškom moru, sjeveru i zapadu kontinenta donosi nestabilne vremenske prilike sa čestom kišom, pljuskovima i grmljavinom. Obilnih padavina biće na jugu Švedske, te južnim obalama Baltičkog mora, kod Danske. Pljuskova može biti u centralnoj Evropi. Na ostatku kontinenta sunčano i vruće. I dalje najprijatnije na Britanskim ostrvima, oko 20 stepeni u najtoplijem dijelu dana, najviše temperature širom istočne, centralne i južne Evrope, ponegdje i do 40.

BALKAN

Na Balkanu sunčano i vruće. Temperature u svim nižim oblastima iznad 30 stepeni. Najtopliji glavni gradovi sjutra Tirana s 38, te Atina i Beograd s 37 stepeni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније