Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

18. 09. 2024. 17:45 >> 17:45

dejan vukšić

"Pravda spora, ali dostižna"

Savjetnik predsjednika države Jakova Milatovića za odbranu i bezbjednost i bivši direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Dragan Vukšić pozdravio je odluku Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) da podnese optužni predlog protiv bivšeg dirketora ANB-a Dejana Peruničića, kojeg sumnjiče za zloupotrebu položaja.

Kazao je da ta odluka (SDT) pokazuje da je pravda u Crnoj Gori možda spora, ali dostižna.

"Kao bivši direktor ANB-a, sa svojim menadžmentom, radio sam duži vremenski period na prikupljanju dokaza o nezakonitom radu visokozicioniranih službenika Agencije, na čelu sa tadašnjim direktorom Peruničićem, i iste sa krivičnom prijavom dostavio Specijalnom tužilaštvu", naveo je u objavi na Iksu Vukšić.

Rekao je da je zahvalan "poštenim profesionalcima u ANB-u", koji su mu, navodi, pomogli u pribavljanju dokaza i razotkrivanju ove afere.

"Pokretanje postupka protiv odgovornih treba da bude nauk da se ovakve i slične stvari više nikada ne ponove", ocijenio je Vukšić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније