Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.V.

18. 09. 2024. 17:50 >> 17:50

predsjednik vlade

Spajić predložio da se u petak održi sjednica Savjeta za odbranu

Predsjednik Vlade Milojko Spajić tražio je da se sjednica Savjeta za odbranu i bezbjednost zakaže za petak u 14.30 časova, saznaje Portal RTCG.

Ministar odbrane Dragan Krapović ranije danas uputio je predsjedniku Crne Gore i predsjedavajućem Savjeta Jakovu Milatoviću dopis za hitno sazivanje sjednice vrhovne komande, "radi donošenja neophodnih odluka".

U prvom redu, naveo je Krapović, sjednicu treba zakazati radi razrješenja dužnosti aktuelnog načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore, brigadnog generala Zorana Lazarevića, kako bi se time omogućilo imenovanje novog.

"Sa tim u vezi, podsjećam Vas da sam, kao odgovoran čovjek i ministar, predložio oficira koji bi trebalo da zamijeni brigadnog generala Zorana Lazarevića na dužnosti načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore", naveo je Krapović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније