Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.L.B.

01. 08. 2024. 20:31 >> 20:31

o obustavljanju brodske linije

Nenezić: Brzo će novo zaduženje i nova rekonstrukcija

Plovidba na liniji Dubrovnik-Budva obustavljena je u trenutku špica turističke sezone, što na djelu predstavlja urušavanje države Crne Gore i njenih interesa, poručio je poslanika SD-a i predsjednika SO Bar Branislava Nenezića.

“Nakon samo 33 dana, brodska linija uspostavljena bez ikakvog javnog poziva, za koju, kako je ministar Radulović odgovorio na moje poslaničko pitanje na nikada održanoj Desetoj - posebnoj sjednici Prvog redovnog “proljećnog” zasijedanja, ne postoji ugovorni odnos između države Crne Gore i kompanije “Kompas” se obustavlja”, navodi Nenezić. 

On pita zašto se linija koja se po riječima ministra ogleda u “smanjenju gužvi, rasterećenju putne infrastrukture, bržem prevozu putnika, bržoj graničnoj kontroli, promociji pomorskog saobraćaja” obustavlja se u trenutku špica turističke sezone. 

“Samovolja prevoznika, “štetnost nepotpisanog ugovora” ili propala turistička sezona??? Odgovoro je na sva pitanja isti, urušavanje države Crne Gore i njenih interesa!? Brzo će novo zaduženje, a i nova rekonstrukcija”, navodi Nenezić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније