Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

27. 06. 2024. 13:59 >> 14:31
Čitaj mi:

MINISTAR PRAVDE U SARAJEVU

Milović: BiH može da računa na bratsku pomoć Crne Gore

Ministar pravde Crne Gore Andrej Milović poručio je na konferenciji u Sarajevu da Bosna i Hercegovina u budućnosti treba da računa na bratsku pomoć Crne Gore na svom EU putu.

On je naglasio da je Crna Gora spremna da podijeli svoja iskustva, pruži podršku i saradnju kako bi Bosna i Hercegovina što uspješnije savladala izazove na putu evropskih integracija.

„Bosna i Hercegovina je naša bratska država, a naš zajednički cilj je članstvo u Europskoj uniji, i u tom smislu, Crna Gora će biti čvrst i pouzdan partner i saveznik Bosni i Hercegovini,“ rekao je Milović.

Kako je saopšteno iz Ministarstva pravde, Milović je učestvovao kao jedan od glavnih panelista na Ministarskoj konferenciji na temu pregovora o pristupanju država Zapadnog Balkana Europskoj uniji.

Ova važna konferencija fokusirana je na Pregovaračko poglavlje 23 – Pravosuđe, borbu protiv korupcije i temeljna prava, te preostale korake do ove faze.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније