Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

26. 06. 2024. 19:16 >> 19:16

ANDREJ MILOVIĆ

"Dobijanje IBAR-a korak naprijed na putu Crne Gore ka EU"

Ministar pravde Andrej Milović kazao je da je dobijanje pozitivnog Izvještaja o ispunjenosti privremenih mjerila u poglavljima 23 i 24 (IBAR) korak naprijed na putu Crne Gore ka članstvu u EU i potvrda njihove posvećenosti jačanju pravnog sistema i vladavine prava.

"Čestitam našoj Crnoj Gori na dobijanju pozitivnog Izvještaja o ispunjenosti privremenih mjerila u poglavljima 23 i 24 (IBAR). Ovo je ogroman korak naprijed na našem putu ka članstvu u 🇪🇺 i potvrda naše posvećenosti jačanju pravnog sistema i vladavine prava", kazao je Milović na društvenoj mreži X.

Sada se, dodaje, nalazimo pred vratima EU, ali nam predstoji veliki posao.

"To je strateški zadatak ove generacije, i ne smijemo dozvoliti da nas bilo ko ili bilo šta skrene ili udalji od tog cilja", zaključio je Milović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније