Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.M. [ N1 ]

29. 06. 2024. 20:04 >> 20:04

Ivica Dačić

Uhapšena još jedna osoba zbog sumnje na terorizam u Beogradu

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je u Beogradu uhapšena još jedna osoba zbog sumnje na terorističko udruživanje.

„U Beogradu je uhapšeno još jedno lice zbog sumnje na terorističko udruživanje. Riječ je o Igoru Despotoviću iz Beograda, rođenom 1999. godine, koji je prije dvije godine već hapšen zbog toga što je bio administrator više militantnih grupa na internetu koje su pozivale na džihad“, naveo je Dačić u pisanoj izjavi.

Dodao je da se postupak protiv Despotovića i dalje vodi, te da je pušten iz pritvora.

„Poslije toga je nastavio komunikaciju sa ekstremistima, tako da je svakodnevno imao komunikaciju sa ubijenim teroristom Žujovićem, zbog čega se sumnja da je direktno učestvovao u logističkoj podršci i organizaciji ovog terorističkog akta. Akcija policije se nastavlja na više lokacija u Srbiji“, izjavio je ministar Dačić.

Miloš Žujović (Salahudin) napao je pripadnika Žandarmerije ispred Ambasade Izraela u Beogradu i tom prilikom ga pogodio strijelom ispaljenom iz samostrijela. Žandarm je u samoodbrani pucao u Žujovića, koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније