Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.M. [ Avaz ]

29. 06. 2024. 19:00 >> 12:21
1

ISTRAGA

Dačić: Uhapsiti sve osumnjičene za napad

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić pokazao je danas medijima kako izgleda žena koju je napadač na pripadnika Žandarmerije Miloša Jevremovića u martu doveo u Srbiju.

On je rekao da je Miloš Žujović, čije je vjersko ime bilo Salahudin, 11. marta doveo u Upravu za strance doveo ženu porijeklom iz Crne Gore čije je ime Besa, kako bi prijavio njen boravak.

Na fotografiji se vidi Miloš i izvjesna žena koja je potpuno pokrivena.

Dačić je saopštio da je napadač na žandarma ispred ambasade Izraela u Beogradu konvertit iz Mladenovca, koji je prije dvije godine promijenio vjeru i preselio se u Novi Pazar.

"Inače, otac mu se zove Zoran, on je Miloš. Ne želim da bacimo ljagu na našu braću muslimane, tj Bošnjake. Ovdje je riječ o Srbima koji su konvertiti. Ja sam rekao da se izvrše pretresi svuda, i da se to rješava i pronalaze tragovi. I pohapse svi ti ljudi", kazao je on.

Dačić je rekao da se moraju izvršiti pretresi svuda, i da se pronađu tragovi i da se pohapse osumnjičeni.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније