Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.L.B. [ Mina ]

10. 05. 2024. 13:13 >> 13:46
5
Čitaj mi:

Spajić ODGOVORIO KNEŽEVIĆU

Rezoluciju o genocidu u Jasenovcu da predloži Skupština

Predsjednik Vlade Milojko Spajić rekao je da na današnjoj sjednici nisu raspravljali o predlogu Rezolucije o genocidu u Srebrenici.

"Nije se raspravljalo na tu nemu nema potrebe za raspravom", rekao je Spajić odgovarajući na pitanje novinara nakon sjednice Vlade.

Premijer nije ni precizirao kada će se to pitanje naći na dnevnom redu Vlade.

"Bićete upoznati kad bude", poručio je Spajić.

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević pozvao je danas premijera Milojka Spajića da do sljedećeg petka dostavi Skupštini predlog rezolucije o genocidu u Jasenovcu. Spajić kaže kako bi bilo prirodnije da takav predlog dođe iz Skupštine.

“To je više politička rezolucija, nego tehnička. Mislim da je svojstvenije da se desi u Skupštini, da parlamentarna većina sjedne i da napravi neki predlog rezolucije. Mi kao Vlada ne bježimo od bilo kakvog posla, tako da dogovorićemo se”, poručio je Spajić.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније