Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J.

20. 06. 2024. 09:40 >> 09:39
Čitaj mi:

podgorica

Rješava se problem grijanja u JU SSŠ "Ivan Uskoković"

U JU SSŠ "Ivan Uskoković" u Podgorici izvode se radovi na adaptaciji kotlarnice odnosno postojeći kotlovi mijenjaju se novim na lož ulje, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija. Na ovaj način, kako su kazali iz tog vladinog resora, biće trajno riješen problem grijanja u toj ustanovi.

Tu školu je danas posjetila ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić-Stojanović.

"Vrijednost radova je 175.767,92 eura, a izvođač radova Termotim PG d.o.o. Podgorica", saopšteno je iz ministarstva.

Kako su kazali, u narednom periodu će se realizovati projekti ugradnje i adaptacije sistema grijanja u više predškolskih ustanova i škola širom Crne Gore, kako bi narednu školsku godinu počeli u mnogo boljim uslovima kada je u pitanju obrazovna infrastruktura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније