Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.J. [ N1 ]

28. 06. 2024. 07:25 >> 07:25

Oskar u komercijalnoj avijaciji

Katar ervejz osmi put najbolji avioprevoznik na svijetu

Kompanija Katar ervejz osmi put je dobila nagradu "Skajtraks", poznatu kao Oskar u komercijalnoj avijaciji, koja se dodjeljuje najboljem avioporevozniku na svijetu kao priznanje za kvalitet usluga koje nudi putnicima.

„Ovo je izvanredno dostignuće za Katar ervejz, jer je ove godine osmi put proglašen za najbolju aviokompaniju na svijetu“, rekao je izvršni direktor „Skajtraksa“ Edvard Plejsted prilikom ceremonije dodjele nagrada, koja je okupila rukovodioce najvećih svjetskih aviokompanija u dvorac u blizini londonskog aerodroma Hitrou, prenio je CNN.

Bliskoistočni avioprevoznik je izgradio snažnu reputaciju u protekloj deceniji, čime je pomogao nagrađivanom katarskom međunarodnom aerodromu Hamad da postane globalno avio-čvorište, koje može da se mjeri sa regionalnim rivalima u Dubaiju i Abu Dabiju.

Katarska flota od 230 aviona kreće se od desez A380 superdžambo, do Boinga 777-300ER, Boinga 787-8 i 787-9, Erbasa A350-900 i A350-1000, uz veliki broj letjelica manjih kapaciteta.

„Ovo je trenutak ponosa za Katar ervejz i čast mi je da podijelim nagradu sa svojim kolegama“, rekao je izvršni direktor Katar ervejza Badr Mohamed Al-Meer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније