Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.Mi

07. 04. 2020. 11:03 >> 11:07

VRIJEDNO 9.000

Novo dječje igralište u Maslinama

U Maslinama, tačnije u MZ Jedinstvo izgrađeno je dječje igralište, pa će najmlađi sugrađani moći da se vesele i igraju, kada za to budu stvoreni bezbjedni zdravstveni uslovi.

''Uslijedila je izgradnja šetnih staza i platoa, ugradnja šest sprava za igru najmlađih (vrteška, klackalica, ljuljaška, tobogan sa kulom i dvije njihalice), kao i ugradnja parkovskog mobilija, odnosno četiri klupe i dvije korpe za otpatke. Na podlozi od rizle ugrađena su i polja za igru “školice”, čime će se dodatno uticati na razvoj različitih vještina kao i “fair play”'', poručuju iz gradskog preduzeća ''Zelenilo''.

Navode da je vrijednost ove investicije 9.000 eura.

Na ovoj površini, kako kažu, izvedeni su pripremni sanitarno-higijenski radovi na orezivanju postojećeg biljnog fonda, nakon čega su izvedeni radovi na obilježavanju terena, odnosno prenošenju i realizaciji projekta.

''Sadnjom džanja je obogaćen i biljni fond, a posijana je i trava kako bi se formirao travnjak, a mališanima omogućena bezbjedna igra'', navodi se u saopštenju.

Naglašavaju da su gradsko preduzeće Zelenilo i ostala privredna društva posebno u ovim danima posvećeni uređivanju parkova, igrališta i šetališta, kako bi naše sugrađane svih uzrasta po okončanju pandemije korona virusa obradovali brojnim novim sadržajima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније